Bycaroline

Abel

Udvælgelse af dahliaknolde

Dahlia er helt på mode
Den er også populær blandt mange unge på grund af dens smukke farve og form. Dahlia er på mode ikke kun i vaser, men også i haven. Lad os begynde at lede efter den dahlia, der vil blomstre næste år.

Dahlia’s Return

Dahlia er tilbage. Blomsterne er tydeligvis på vej hjem. Unge mennesker opdager mange farver og former. Ikke nok med at de køber dahlia i vaser, de køber også knolde i haven. I øjeblikket eksporteres omkring 80% af dahliaknolde til USA til professionel handel. Men i de sidste to år er dahlia steget for forbrugerne. Forbrugerne vælger den rigtige farve til deres have gennem udstillinger og internettet. Du kan nemt købe knolde gennem netbutikker.
Rene refererer til nyhedsserier som Dusty Beauty, Bacardi, Molly Raven (ja, opkaldt efter datteren af ​​den berømte britiske blomsterstylist Sara Raven). Forbrugere kan se på knoldene og købe direkte fra producenter/eksportører via webstedet Ilovedahlia.com. Garanteret kvalitet.
Materiens skønhed
Materiens skønhed
Hollandsk dahlia begivenhed
Forskellige typer pomponer

Det årlige Dahlia-arrangement afholdes i september. Markører på det tidspunkt blomstrede forskellige steder omkring Lissé og Hillegom. Besøg webstedet Ilovedahlia.com for at få de seneste oplysninger om Dahlia Day.

Hvad ser du? Keukenhof Castle Dahlia Gardens
Keukenhof Castle Dahlia Gardens
I september 2021 blomstrede næsten 200 arter af dahlia omkring Keukenhof-slottet. En smuk dahliasøm blev lavet med Clusius College (Flower & Design). Indeholder en dahlia stol, der giver dig mulighed for at tage selfies eller store hjerter for at tage romantiske billeder. Der var et vidunderligt billede taget her på baggrund af slottet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.