Bycaroline

Abel

Blomsterløg i en potte

Blomsterløg i potte
Plant blomsterløg i smukke og hyggelige krukker. Så kan du indrette din terrasse med smukke farver. Normalt planter du løg om efteråret. Du kan få dem til at blomstre indendørs eller udendørs i drivhuset. Det gør ikke noget, hvis du ikke planter om efteråret. Så køb dem med knopper og blomster på de fleste havecentre og sæt dem i en pæn krukke. Jeg planter den i haven og krukker hvert år. Den kan bruges både indendørs og udendørs. Du vil snart føle dig som forår.
Bred vifte

Hyacinter i potte og muscari
Hyacinter i potte og muscari
Der er mange muligheder. De sjove moderne urtepotter og de smukke farver, der omgiver mig, gør mig glad. Muscari, påskeliljer, hyacinter, tulipaner, krokus mv. I smukke farver.
De er også gode at stille på bordet foran dit vindue eller uden for din altan.
Sørg for, at gryden ikke er for lille. For krukker placeret udenfor er det vigtigt at dræne vandet. Nogle grydestykker på bunden forhindrer overskydende vand i at blive på bunden af ​​gryden.

Tip: Når du plantes sammen, får du en smuk blomsterbørste. Lasagne gård
Lagdelt beplantning kaldes “lasagneplantning”. Plant flere lag blomsterløg i en potte. I bunden er den sidst blomstrende løg. Placer tidligt blomstrende løg såsom vintergækker på potten. Tjek mit blogindlæg ovenfor for mere information om plantning af lasagne.
Speciel løgplante
Planter med specielle løg som mælkebøtter, søanemoner og liljekonval fås også i potte. Smukke fine blomster. Alternativt kan du opfinde den originale “urtepotte”. Reframe dem. For eksempel rebrulls eller andre forbrugsvarer. Et blomsterløg pr. “potte”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.